درباره ما

تاریخچه شرکت صدور احرار شرق (صاشکو)

سال
1382
تأسیس

شرکت دانش بنیان صدور احرار شرق (صاشکو) در سال 1382 با هدف دستیابی به فناوری‌های پیشرفته در تهران، توسط مهندس محمدحسن نظران تأسیس شد. در همین سال با تولید کود کلات آهن، نسل جدید کودها با نشان تجاری خضراء شکل گرفت و طی سال های بعد با تولید انواع دیگری از کودهای کلاته توسعه یافت.

سال
1385
دستیابی به فناوری نانو

در سال 1385 این شرکت با دستیابی به فناوری نانو موفق به حضور در این حوزه استراتژیک گردید. در همین سال پیرو اثبات کارایی نانوکود کلات آهن خضراء، با دستور مستقیم وزیر جهاد کشاورزی وقت، این محصول در قالب طرح پایلوت در 3000 هکتار از اراضی کشاورزی ایران مورد استفاده قرار گرفت.

سال
1387
دریافت تنها نانو برند حوزه کشاورزی در ایران

در سال 1387، صاشکو، اولین و تنها نانوبرند حوزه کشاورزی تاریخ ایران را از ستاد ویژه توسعه فناوری نانوی ریاست جمهوری دریافت نمود. از همین سال، تحقیقات صاشکو در حوزه پزشکی به طور جدی آغاز شد.

سال
1388
ثبت فناوری در مرکز مالکیت معنوی ایران

مهندس نظران در سال 1388 موفق به ثبت فناوری منحصر به فرد خود در مرکز مالکیت معنوی و اداره ثبت علائم تجاری کشور گردید.

سال
1389
انتخاب فناور برتر از ستاد ویژه توسعه فناوری نانو

صاشکو، در سال 1389 با تولید انبوه نانوکود کلات آهن خضراء، از طرف ستاد ویژه توسعه فناوری نانو ریاست جمهوری ایران به عنوان فناور برتر انتخاب شد. در همین سال، پژوهش های واحد تحقیق و توسعه صاشکو شرکت در حوزه سرطان با هدف درمان این بیماری آغاز گردید.

سال
1390
ثبت فناوری در اداره ثبت اختراعات آمریکا و اروپا – عضویت در INSCX

در سال 2011 (1390) برای اولین بار در تاریخ ایران، روس نانو (اصلی ترین ارگان دولتی در حوزه نانوتکنولوژی در روسیه) از صاشکو درخواست انتقال تکنولوژی تولید نانوکودها به کشور روسیه و تأسیس کارخانه در  آن کشور را نمود.

در سال 2012 (1390)، در راستای ثبت بین المللی فناوری کلات های پیشرفته، مهندس نظران، تکنولوژی منحصر به فرد خود را با عنوان "Chelate Compounds" در اداره ثبت اختراعات آمریکا ثبت نمود و در همان سال، این فناوری را در اداره ثبت اختراعات اروپا فایل کرد.

در همین سال صاشکو در حوزه کشاورزی با عرضه نانوکودهای کلاته خضراء به عضویت رسمی تنها بورس بین المللی علمی- تجاری خرید و فروش محصولات نانویی (INSCX) درآمد.

سال
1391
شرکت برگزیده حوزه فناوری نانو ایران از سوی IUI

کمتر از یک سال پس از این رویداد و نیز به دنبال انتشار اخبار مربوط به این فناوری در سایت رسمی فائو، در سال 2013 (1391) از سوی اتحادیه‌ بین المللی اختراعات و نوآوری‌های صنعتی مستقر در سوئیس(IUI)، صاشکو به عنوان شرکت برتر ایران در حوزه فناوری نانو برگزیده شد.

سال
1393
تولید و معرفی نسل جدید مکمل‌ها با نشان تجاری بُن‌زا

از سال 1393 تحقیقات صاشکو در حوزه دام، طیور و آبزیان آغاز شد. این تحقیقات در سال 1394 منتهی به تولید نیمه صنعتی مکمل های کلاته خوراک و ایجاد نسل جدید مکمل ها با نشان تجاری بن‌زا گردید. طی سال های بعد سایر مکمل های تخصصی بن زا در رده های دام، طیور، آبزیان و زنبور عسل و نیز مکمل های تک عنصری بن‌زا به تدریج به تولید انبوه رسیده و در دسترس فعالان این حوزه قرار گرفت.

در سال 2016 (1394) به دنبال دعوت رسمی انجمن شیمی آمریکا(ACS) به عنوان بزرگترین و قدیمی‌ترین انجمن علمی جهان، مهندس نظران، به عضویت این انجمن درآمد.

سال
1394
عضویت در انجمن شیمی آمریکا (ACS)

در سال 2016 (1394) به دنبال دعوت رسمی انجمن شیمی آمریکا(ACS) به عنوان بزرگترین و قدیمی‌ترین انجمن علمی جهان، مهندس نظران، به عضویت این انجمن درآمد.

سال
1395
برگزیده نخستین فستیوال بین المللی جایزه بزرگ اختراعات ایران

ایشان در سال 1395، در رشته شیمی به عنوان برگزیده نخستین فستیوال بین‌المللی جایزه بزرگ اختراعات ایران معرفی گردید.

در همین سال، یکی از شرکت های اثرگذار و فعال در حوزه ارزشگذاری پتنت در عرصه بین الملل، پتنت فناوری کلاتهای پیشرفته را، در 3 حوزه نانو کودهای کلاته، مکمل کلاته دام (بن زا پلکس7) و مکمل کلاته طیور (بن زا چیکن)، ارزشگذاری کرده و در معرض مشارکت بین المللی(Joint Venture) قرارداد. به دنبال این اتفاق، شرکت های بزرگ فعال در حوزه کشاورزی و دام و طیور از قبیل شرکت آمریکایی کارگیل  با 150 سال قدمت به عنوان بزرگترین شرکت خصوصی جهان، شرکت کانادایی ATP nutrition و 3 شرکت اروپایی برای مشارکت  با صاشکو اعلام آمادگی کردند. علیرغم برگزاری چندین جلسه مذاکره و ابراز تمایل این شرکتها، به علت موانع ناشی از تحریم، این مشارکت میسر نشد.

از سال 1395 پس از انتشار نتایج درخشان به دست آمده از نانوداروی ضد سرطان صاشکو در مطالعات سلولی و حیوانی، این نانودارو وارد فاز آزمایش انسانی شد که نتایج موفقیت آمیز آن در افزایش طول عمر بیماران، در مجله معتبر Journal of Nanobiotechnology به چاپ رسید.

سال
1399
انجام موفقیت آمیز کارازمایی بالینی روی مبتلایان به کوید-19

در سال 1399 و با شروع فراگیری بیماری کووید-19، پس از اخذ مجوز CTA از وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران، اثرات مثبت پکیج دارویی ضد کوید سنتز شده توسط واحد تحقیقات و توسعه صاشکو بر بیماران بستری در بیمارستان مسیح دانشوری به اثبات رسید.

از سال 1399 تاکنون

طی این سالها، نتایج بی نظیر به دست آمده از کاربرد محصولات خضراء و بُن‌زا و نیز داروهای تولید شده بر اساس فناوری کلات های پیشرفته، در قالب صدها گزارش، مقاله و فیلم مستند منتشر شده است. مقالات علمی صاشکو در حوزه پزشکی، دام، طیور، آبزیان و کشاورزی در سامانه های معتبری از قبیل Researchgate، Googlescolar، Scopus، PubMed و ORCID با نام مدیرعامل شرکت (مهندس محمد حسن نظران) و سایر اعضای واحد تحقیق و توسعه صاشکو قابل دستیابی است.

به دلیل کیفیت بی نظیر محصولات تولید شده بر اساس فناوری کلات های پیشرفته، صاشکو برای  اولین بار در تاریخ ایران موفق به صادرات انبوه محصولات کلاته به کشورهای مختلف جهان شده است. این شرکت در ارزیابی انجام شده توسط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری ایران از بین حدود 10000 شرکت دانش بنیان کشور، در زمره چند ده شرکت برتر صادراتی قرار گرفت. با تکیه بر این فناوری، این شرکت کماکان در حوزه‌های مختلف به دنبال توسعه محصولات مبتنی بر فناوری کلات های پیشرفته در راستای ارتقای راندمان کیفی و کمی صنایع گوناگون با رعایت الزامات زیست محیطی است.

شرکت صدور احرار شرق مأموریت دارد که در سراسر جهان با استفاده از فناوری بدیع و منحصر به فرد خود در حوزه های گوناگون، زندگی بهتر، طولانی‌­تر، سالم‌تر و لذت­‌بخش‌تری برای عموم مردم فراهم آورد.